Στον Ίασμο ο Κωνσταντίνος Σκρέκας



Στο πλαίσιο της 3ης γιορτής τσίπουρου, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Σκρέκας βρέθηκε στον Ιάσμο.
Ο κος Σκρέκας ξεκίνησε την επίσκεψή του από το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον Οντέρ Μουμίν, γινόμενος ο πρώτος υφυπουργός που τον επισκέπτεται μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δήμαρχος Ιάσμου. Στην ομιλία της υποδοχής του υφυπουργού, ο Οντέρ Μουμίν τόνισε ότι η επίσκεψη του κου Σκρέκα είναι ιδιαίτερη για τον ίδιο κι αναφέρθηκε στην πολυπολιτισμικότητα της περιοχής, όπου χριστιανοί και μουσουλμάνοι ζουν αρμονικά, αντιμετωπίζοντας κοινά προβλήματα. Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Οντέρ Μουμίν για την τιμητική πρόσκληση, του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του, ενώ αναγνώρισε τα προβλήματα του τόπου που αφορούν κυρίως τον πρωτογενή τομέα, τα οποία θα παραλάβει σε υπόμνημα.
Μετά την εθιμοτυπική συνάντηση, συνοδευόμενος από τον Οντέρ Μουμίν και την δημοτική αρχή, ο κος Σκρέκας μετέβη στο προαύλιο του παλαιού δημοτικού σχολείου, όπου στήθηκε η γιορτή. Ακολούθησαν περιήγηση στην έκθεση θρακομακεδονικών προϊόντων, χαιρετισμός με τους παραγωγούς και ξενάγηση στο Μουσείο Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Ο Υφυπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψή του με ομιλία στην ημερίδα με θέμα «Στήριξη της Αμπελοκαλλιέργειας στην Α.Μ.Θ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου δημοτικού σχολείου.






Σχόλια